FORMA PARTS, LTD

Address:м. Київ, вул. Миколи Закревського, 16
Phone number: +38 (044) 5020188
Fax: +38 (044) 5020188



2024-04-20 16:00:22

Увага, розширення асортименту! Високоякісна продукція Polmostrow


Асортимент продукції Polmostrow в нашому каталозі зараз складає близько 600 позицій і постійно буде оновлюватися, з кожним місяцем пропонуючи нові рішення для покупців. Крім того, виробником надається гарантія 24 місяці на продукцію зі всього асортименту в нашому каталозі.


 

Підприємство POLMOstrów існує на ринку з 1975 року. Спеціалізується на виробництві вихлопних систем для легкових автомобілів та вантажівок більшості моделей відомих марок. У структурі продукції компанія має у каталозі близько 4500 позицій. Компанія Polmostrow впродовж багатьох років випускає вихлопні системи та комплектуючі, надаючи своїм клієнтам якісний і сертифікований товар. Кожна деталь з кожним роком удосконалюються, тому деталі випускаються з потужнішим і надійнішим функціоналом.

 

У виробництві компанії задіяні лише високоякісні матеріали від таких відомих фірм як Thyssen Krupp(сталевий та алюмінієвий прокат), Carl Froh(алюмінієві труби), Owens Corning(скловолокно).

 

Покупцівихлопнихсистем POLMO обирають саме цей брендчерезвисокуякістьвиготовлення всіх елементів конструкції, а також доступнуціну. Окрім того, підприємство піклується про своїх клієнтів, надаючи їм сертифікований продукт, який по технічних характеристиках повністю відповідає рекомендаціям виробників транспортних засобів.

 

Серед представленого асортименту товарів розрізняють такі:

 

- глушники бренду POLMO;

- універсальні глушники;

- збірні вихлопні системи;

- резонатори;

- кріпильні елементи;

- труби відводу відпрацьованих газів.

 

Компанією проводиться маркування товару знаком відповідності товару PIMOT, що надає гарантію якості та повної відповідності з оригінальними запчастинами.

 

Всі запасні частини до вихлопних систем компанії Polmostrow відрізняються не лише високоякісним виробництвом, але і багатим функціоналом. У деякихситуаціях центральні глушники,в системах відведення відпрацьованих газів,доповнені попередніми та кінцевими глушниками, роблячи шуми максимально низькими.

 

Крім того, повітряні коливання, які у будь-якому випадку виникають в циліндрах двигуна унаслідок згорання суміші палива і повітря припинять перетворюватися на рев мотора.Таким чином, покупець зможе придбати вихлопну систему з унікальною конструкцією, здатною перетворювати звукові коливання на тепло. Це робить їх кращими серед конкурентів.